Rehab Blog

Blog megváltozott munkaképességűeknek és mindenkinek szól, akit érdekel ez a téma. Ha kérdéseid vannak, amiket nem mersz feltenni, itt megteheted! Ha sikeres vagy, és nem mondhatod el senkinek, itt megteheted! Ha munkáltató vagy, és nem tudod, merre indulj el, itt megmutatjuk! Ha munkáltató vagy, és már megtaláltad a te emberedet, mi bemutatjuk! Célunk egy olyan blog működtetése, mely nemcsak tájékoztat, hanem új munkahelyek születéséhez is hozzájárul.

Ne maradj le rólunk!

Partnereink

 

lathatatlan_logo.jpg

salvavita_logo.jpg

 

fbm logó.png

 

Fogyatékosság-barát Munkahely pályázat

2013.09.13. 10:51 koordinátor

Fogyatékosság-barát Munkahely elismerés honlapja

A Salva Vita Alapítvány 2010-ben vezette be a Fogyatékosság-barát Munkahely elismerést, hogy az álláskereső fogyatékos emberek és a foglalkoztatásukra nyitott munkáltatók egymásra találását támogassa. Azon munkáltatók pályázhatnak az elismerésre, amelyek vállalják, hogy folyamatosan fejlesztik a fogyatékos emberek toborzásával, foglalkoztatásával, megtartásával kapcsolatos gyakorlatukat.

2013. szeptember 30-ig pályázhatnak az elismerés megszerzésére a munkáltatók. Az elismeréssel együtt járó logót a nyertes pályázók 2 évig használhatják. Használata újabb fejlesztések végrehajtásával meghosszabbítható. A logó azt közvetíti a társadalom felé, hogy a szervezet nyitott a fogyatékkal élő munkavállalók foglalkoztatására.

A díj adományozói:

Emberi Erőforrások Minisztériuma

American Chamber of Commerce in Hungary

Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület

Salva Vita Alapítvány

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rehabjob.blog.hu/api/trackback/id/tr365510580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása