Rehab Blog

Blog megváltozott munkaképességűeknek és mindenkinek szól, akit érdekel ez a téma. Ha kérdéseid vannak, amiket nem mersz feltenni, itt megteheted! Ha sikeres vagy, és nem mondhatod el senkinek, itt megteheted! Ha munkáltató vagy, és nem tudod, merre indulj el, itt megmutatjuk! Ha munkáltató vagy, és már megtaláltad a te emberedet, mi bemutatjuk! Célunk egy olyan blog működtetése, mely nemcsak tájékoztat, hanem új munkahelyek születéséhez is hozzájárul.

Ne maradj le rólunk!

Partnereink

 

lathatatlan_logo.jpg

salvavita_logo.jpg

 

fbm logó.png

 

Az állam is alig alkalmaz megváltozott munkaképességűeket

2013.06.12. 10:08 koordinátor

Összefoglaló cikk a témáról

Sziasztok!


Végre egy jó kis összefoglaló cikket olvashatunk arról, hogy példamutatásból nem jeleskednek azok sem, akikről pedig alapból feltételeznénk, hogy kiállnak minden állampolgáruk mellett, így a megváltozott munkaképességűek mellett is, és a médiakampányok fénye mögött valós cselekedetek, gesztusok is felrémlenek, talán  még munkahelyük is van egy némely megváltozott munkaképességűnek.

Rengeteg EU-s támogatásról olvashatunk, amikből munkahelyeket teremtenek más cégeknek! Ez mind szép és jó, de mi van azzal a pénzzel, amit büntetésként fizet ki az állam saját magának, pedig helyette lehetne munkahelyet teremteni belőle és még EU-s támogatás sem kell hozzá...

Úgy gondoljuk, hogy azért is nagyon fontos az állami szerepvállalás ebben a témában, hiszen amennyire kis ország Magyarország, annyira keszekusza már az adózása, de mégis ez nagyon fontos pillére a gazdaságunknak, és ha lennének JÓL FIZETŐ, MEGÉLHETÉST BIZTOSÍTÓ munkahelyek megváltozott munkaképességűeknek, akkor ők is tudnának adózni többek között, hogy más szerepükről ne is beszéljünk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rehabjob.blog.hu/api/trackback/id/tr485356993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása