Rehab Blog

Blog megváltozott munkaképességűeknek és mindenkinek szól, akit érdekel ez a téma. Ha kérdéseid vannak, amiket nem mersz feltenni, itt megteheted! Ha sikeres vagy, és nem mondhatod el senkinek, itt megteheted! Ha munkáltató vagy, és nem tudod, merre indulj el, itt megmutatjuk! Ha munkáltató vagy, és már megtaláltad a te emberedet, mi bemutatjuk! Célunk egy olyan blog működtetése, mely nemcsak tájékoztat, hanem új munkahelyek születéséhez is hozzájárul.

Ne maradj le rólunk!

Partnereink

 

lathatatlan_logo.jpg

salvavita_logo.jpg

 

fbm logó.png

 

Nagykőrösi KÉZMŰ várja megváltozott munkaképességűek jelentkezését

2015.03.04. 12:35 koordinátor

Nagykőrös Budapesttől 80 km-re található közel 30.000 fős város a Duna-Tisza közén Kecskemét és Cegléd között körülbelül félúton. A város és vonzáskörzetének nagysága indokolta, hogy a Kézmű Közhasznú Nonprofit Kft. itt is bővítse üzemét munkahely teremtés céljából.

Felújított, ebédlővel, öltözővel ellátott korszerű csarnokban végzi a munkáját a 120 megváltozott munkaképességű, illetve fogyatékossággal élő dolgozó. A betanított munka egyszerű, nem megterhelő, például egy gerincsérvvel bajlódó dolgozó éppúgy képes ellátni, mint például egypszichés okokból megváltozott munkaképességűvé vált munkavállaló. Juhászné Fehér Ágnes üzemvezető elmondta, hogy szeretnek itt dolgozni az emberek, mert tiszta, szép környezetben végezhetik munkájukat és befogadó, segítőkész környezet várja őket. A belépéstől kezdve törődnek a munkatársakkal, nyomon követik azt, hogyan érzik magukat. „Nem engedjük el a kezüket” – fogalmaz Juhászné Fehér Ágnes, aki elmondta azt is, hogy közel 100 megváltozott munkaképességű embert tudnának még foglalkoztatni.  A munkaidő hétfőtől péntekig tart, a műszakok 4 órásak (reggel 6-tól este 10-ig) és rehabilitációs munkahelyhez „méltóan” adott esetben rugalmasan tudnak alkalmazkodni a dolgozó kéréséhez, ha valamilyen okból változtatni kényszerül a munkaidején. A munkabér, a mindenkori minimál órabér, azaz bruttó 604 Ft/óra.

Azok a megváltozott munkaképességű dolgozók, akik szeretnének a nagykőrösi Kézmű Közhasznú Nonprofit Kft-nél dolgozni, azok folyamatosan megtalálják a helyi ingyenes önkormányzati lapban a cég álláshirdetéseit és az internet különböző oldalain és természetesen a RehabJobnál is. Amennyiben személyesen érdeklődne a munka iránt, úgy keresse üzemvezetőnket a 2750 Nagykőrös, Téglagyári utca 9. szám alatt, vagy érdeklődjön telefonon a 20/486-5166-os számon

Munkakörök, melyekre jelentkezőket várunk: betanított munkás, gép kiszolgáló. Az állásajánlatokat a www.rehabjob.hu oldalon találja.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rehabjob.blog.hu/api/trackback/id/tr227240049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása