Rehab Blog

Blog megváltozott munkaképességűeknek és mindenkinek szól, akit érdekel ez a téma. Ha kérdéseid vannak, amiket nem mersz feltenni, itt megteheted! Ha sikeres vagy, és nem mondhatod el senkinek, itt megteheted! Ha munkáltató vagy, és nem tudod, merre indulj el, itt megmutatjuk! Ha munkáltató vagy, és már megtaláltad a te emberedet, mi bemutatjuk! Célunk egy olyan blog működtetése, mely nemcsak tájékoztat, hanem új munkahelyek születéséhez is hozzájárul.

Ne maradj le rólunk!

Partnereink

 

lathatatlan_logo.jpg

salvavita_logo.jpg

 

fbm logó.png

 

Fogyatékosügyi Kommunikációs Intézet-Fogyatékosság-barát Munkahely lett

2013.12.10. 14:48 koordinátor

„A befogadó társadalom alapja a diszkrimináció-mentességgel párosuló pozitív cselekvés”

,,Munkába menet és munkából hazafelé, főleg Budapesten, ha szétnézünk, különös jeleket fedezhetünk fel. A megállók környékén barázdált beton és járólap, lift a metró környékén, berregő gyalogosátkelő lámpák. Hogy ezek miért vannak? A fogyatékossággal élők segítésére. Ha teljesen gyógyítani nem is, de segíteni mindenképpen kell őket, hiszen nem az ő hibájuk, hogy valamelyik érzékszervük nem megfelelően működik. De fontos, hogy ne csak a munka előtt és után, hanem a munkahelyen is figyeljünk fogyatékos társainkra."

Az Intézetről és szolgáltatásaikról a fenti linken olvashat!

A bejegyzés trackback címe:

https://rehabjob.blog.hu/api/trackback/id/tr105684646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása